2020 Stanley Cup Finals Game Six Recap

your 2020 Stanley Cup Champions are the Tampa Bay Lightning!

Tampa Bay Lightning nappasi toisen Stanley Cupin kuudentoista vuoden sisään, kun se kukisti viime yönä Dallas Starsin 2-0 ja päätti sarjan kuudessa ottelussa.

Brayden Point sai pistejaon käyntiin ajassa 12.23 avauserässä Nikita Kutsherovin ja Victor Hedmanin syöttämillä ylivoimamaaleilla.

Blake Coleman sitten antaa Tampa Bay 2-0 johtoon 7:01 osaksi toisen erän; kautta neljäkymmentä minuuttia pelata, Lightning outshot Dallas 21-8.

Lightning pysäytti Dallasin kolmannen erän nousun, jossa Stars laittoi 14 laukausta vasilevskille, kun 26-vuotias maalivahti pysäytti ne kaikki.

kuten oli ollut koko pudotuspelien ajan, ratkaisevaa oli, kumpi voitti tämän sarjan Stanley Cupin voittomaalin ollessa ylivoimamaali, joka oli Tampa Bayn seitsemäs Dallasin vastaavaan verrattuna.

net Khudobin teki osuutensa Starsin pysäyttäessä 27 29 laukauksesta A: lle .931 säästää prosenttiosuus, mutta ilman valtapelistä, tai tähdet kuten Tyler Seguin, tai Jamie Benn näy kaikki sarjan Dallas jäi.

tämä Dallasin pyörittämä pudotuspeli ei suinkaan ollut pettymys, moni sai Starsin kotiin jo ensimmäisellä kierroksella, mutta silti joukkue kukisti Calgaryn, Coloradon ja Vegasin vain päästäkseen finaaleihin.

Tampa Bayn Victor Hedman palkittiin Conn Smythe Trophylla playoffien MVP: nä. Ruotsin puolustaja oli 22 pistettä 10 maalia, ja 12 syöttöä, sekä 13 plus-miinus luokitus 25 pelejä pelataan tämän pudotuspeleissä.

Hedman on ensimmäinen ruotsalaissyntyinen pelaaja, joka on voittanut Conn Smythen sen jälkeen, kun Henrik Zetterberg voitti palkinnon vuonna 2008 Detroit Red Wingsin riveissä.