hur länge är NHL Intermissions?

beroende på om du deltar i spelet eller tittar på det på TV används pauserna för följande ändamål:

Resurfacing of the ice

som tidigare nämnts används paustiden för att återuppfylla isen för optimala spelförhållanden. De 18 minuterna tillåter mestadels Zambonis (vanligtvis x2) att rengöra isen, följt av isrengöringsbesättningen för att torka bort eventuella pölar och låta ytan torka.

spelare raster och lag omgruppera

spelare och tränare återförs till sina respektive omklädningsrum så att de i princip kan vila upp mellan perioder. Dessutom diskuterar lagtränarna strategier för att ändra spelets gång och omgruppera sina spelare.

Spectator Breaks: Mat, dryck och badrum

publiken kan använda tiden för att fylla på mat och dryck eftersom spellängden i realtid är 2,5+ timmar lång. Eftersom många åskådare tycker om att dricka alkoholhaltiga drycker är behovet av badrumspausen viktigt. Om du någonsin har deltagit i något sportevenemang, särskilt ett hockeyspel, blir badrummen extremt packade under pauserna.

annonser

för tittare som tittar på spelet hemma använder ligan pauserna för att marknadsföra sina sponsorer genom reklam. Detta är utöver de schemalagda TV-timeouterna under varje period. Vanligtvis vill nätverk klämma in 15-minuters reklam per timme som de oftast spelar under pauser.

officiellt börjar pausen när den sista tjänstemannen (domaren) lämnar isen. Det vill säga, pausklockan börjar när alla spelare och tjänstemän är utanför isytan och inte när spelklockan träffar 00:00.

historia av NHL-pauser

från och med säsongen 1927-28 standardiserades NHL-spel vid 3×20 minuters perioder och 10 minuters pauser.

under säsongen 1947-48 introducerade NHL övertidsperioder för plötslig död som också inkluderade 10-minuters pauser.

vid säsongen 1966-67 förlängdes pauserna till 15 minuter.

därefter var pauser 17 minuter för alla nationellt tv-spel eller 15 minuter 30 sekunder minst (för alla andra spel).

( NHL källa)

slutsats

när jag skrev detta blogginlägg var jag fortfarande under intrycket att intermissions var 17 minuter långa. Men när jag tittade upp den officiella regelboken ändrades pauslängden till 18 minuter för några år tillbaka.

ett annat roligt faktum jag kom över är att pauserna bara börjar när den sista tjänstemannen lämnar isen snarare än bara när spelklockan träffar 00:00. Vilket är vettigt, för det finns tillfällen att lag kommer in i scuffles i slutet av en period, vilket också kan leda till att straffar kallas.

med tanke på att jag har varit ett livslångt fan av hockey, var jag aldrig uppmärksam på när pausens nedräkningsklocka börjar, särskilt när jag deltog i spelen personligen.

slutligen, när den efterföljande perioden är på väg att börja, ser du domarna återvända till isen först, följt av spelarna ungefär några minuter innan matchen återupptas.

du kanske också är intresserad av att lära dig om längden på hockeyspel – när det gäller klocktid. För information om detta, se till att kolla in min blogg här som heter Hur länge håller ett hockeyspel?