2020 Stanley Cup Finals spil Seks Recap

dine 2020 Stanley Cup-mestre er Tampa Bay Lightning!

Tampa Bay Lightning fangede franchisens anden Stanley Cup i seksten år, da de besejrede Dallas Stars 2-0 i går aftes for at lukke serien i seks kampe.

Brayden Point fik scoringen startet 12:23 ind i åbningsperioden med et magtspil mål assisteret fra Nikita Kucherovog Victor Hedman.

Blake Coleman ville derefter give Tampa Bay en 2-0 føring 7:01 ind i den anden periode; gennem fyrre minutters spil, lynet outshot Dallas 21-8.

lynet ville holde Dallas’ tredje periode bølge, der så stjernerne sætte 14 skud på Vasilevskiy, da den 26-årige målmand stoppede dem alle.

da det havde været hele slutspillet, var magtspillet afgørende for, hvem der vandt denne serie med Stanley Cup vindende mål at være et magtspil mål, som var Tampa Bays syvende i serien sammenlignet med Dallas’ ene.

i net Khudobin gjorde sin del for stjernerne stoppe 27 af 29 skud til en .931 Spar procent, men uden magtspil, eller stjerner som Tyler Seguin, eller Jamie Benn, der viser alle serier Dallas kom til kort.

på ingen måde var denne playoff drevet af Dallas en skuffelse, mange mennesker havde stjernerne på vej hjem i første runde, men alligevel besejrede de Calgary, Colorado og Vegas blot for at komme til finalen.

Victor Hedman fra Tampa Bay blev tildelt Conn Smythe Trophy som Playoffs MVP. Den svenske forsvarsspiller havde 22 point fra 10 mål, og 12 assists, sammen med en 13 plus-minus rating i 25 spil spillede denne playoffs.

Hedman er den første svenskfødte spiller, der vinder Conn Smythe, siden Henrik vandt prisen i 2008 med Detroit Røde vinger.