Scotttfujita.com er en informativ blog for læsere. Produkterne i artiklen indeholder affiliate marketing links. Vi modtager muligvis en lille provision, når du foretager køb via vores links. Du behøver ikke at betale ekstra gebyrer for os. Se vores fulde oplysninger her

Basketball er en af de hotteste og mest forventede sportsgrene på planeten. Imidlertid, nybegyndere er muligvis ikke sikre på NBA-spillængden. Hvor lang er en basketballkamp?

en gennemsnitlig NBA-spilletid varer normalt mellem 2 og 2,5 timer. Det er dog ikke et nøjagtigt tal for alle ligaer eller foreninger.

Scott Fujita vil fortælle dig varigheden af specifikke basketballkampe i henhold til NBA, FIBA, NCAA eller NFHS regler.

et NBA-spil varer normalt mellem 2 og 2,5 timer

indhold

hvor lang er et NBA-spil?

et typisk NBA-spil varer normalt mellem 2 og 2,5 timer. Det er dog ikke et nøjagtigt tal for alle ligaer eller foreninger.

som vi også nævnt ovenfor, basketball spil tid vil variere fra liga til liga. I National Basketball Association (NBA) vil hver periode være 12 minutter. Den samlede spilletid vil være op til 48 minutter for fjerde kvartal. Overtidsperioden varer i 5 minutter i et NBA-spil.

Halvtid mellem 2.og 3. periode er 15 minutter. Dette er dog kun teoretisk tid. Mange faktorer gør, at tiden for en NBA-kamp strækker sig til lige 2 timer. Det er lidt længere end FIFA-spil.

hvor lang er et nba-spil scottfujita 2

hvor længe er et nba-spil scottfujita 2

Basketball spil tid er ofte længere på grund af kommercielle pauser

hvor længe er Basketball spil i FIBA?

ifølge International Basketball Federation (FIBA) regler vil et spil have fire kvartaler. Hvor mange minutter er et kvarter i basketball i FIBA? Hvert kvartal varer 10 minutter, og den samlede basketballkamp vil være 40 minutter. Sammenlignet med NBA kvart længde, FIBA spil har kortere kvartaler.

derudover er der yderligere regler om hviletid mellem kvartaler. Så hvor lang er en fjerdedel i basketballkampe?

• basketballhold har cirka 20 minutter til at forberede sig, før spillet begynder.
  • pausen mellem første halvdel og anden halvdel er 2 minutter.
  • halvtiden mellem 2. og 3. kvartal er 15 minutter. De to hold har brug for tid til at skifte pladser og gå videre til de næste kvartaler.
  • halvtiden mellem 3.og 4. kvartal er 2 minutter.
  • tiden mellem de ekstra kvartaler er 2 minutter.

Overtidsperioder finder sted, når begge hold spiller alle fire kvartaler, men stadig ikke har fundet en vinder. Hvis holdet scorer flere mål i den første ekstra tid, vinder det hold. På dette tidspunkt slutter spillet.

omvendt, hvis den første overarbejde ikke bestemmer vinderen, vil begge hold fortsætte med at spille i den efterfølgende overarbejde. Pausen af FIBA spil vil starte, når spillet uret lyder til at annoncere slutningen af den halve.

hvor lang er et nba-spil scottfujita 3

hvor længe er et nba-spil scottfujita 3

hvert FIBA basketball kvartal varer 10 minutter

hvor lang tid varer et basketballkamp i NCAA-reglen?

NCAA betyder National Collegiate Athletic Association.

College basketball spil’ tid er to halvdele af 20 minutter hver. Den samlede spilletid er omkring 2 timer 10 minutter. Den halve tid mellem halvdele af college spil er 15 minutter. Overarbejde af et college basketball spil er 5 minutter.

hvor lang er en High School Basketball spil?

NFHS er den organisation, der regulerer spilletiden for high school basketball spil. Derfor har gymnasiespil fire kvartaler. Hvert basketballkvartal varede otte minutter. Pausen er 10 minutter.

Hvad er det længste NBA-spil?

det længste NBA-spil i historien skete i 1951-sæsonen. Det var et brændende møde mellem Rochester Royals og Indianapolis Olympians på Edgerton Park Arena.

der er så mange overtidsperioder, at den faktiske spilletid er op til 78 minutter. Det år vandt Indianapolis Olympians fremragende 75-73 mod de kongelige. Kampen varede seks kvartaler i stedet for de sædvanlige fire. Det er også en af Guinness verdensrekorder.

desuden kan vi nævne det længste college basketball spil i 1981. Denne kamp fandt sted med deltagelse af to hold, Bradley Braves og Cincinnati Bearcats.

sejren gik til 75 minutter. Det var kun tre minutter kortere end 1951-kampen mellem olympierne og De Kongelige, der er nævnt ovenfor.

ikke stoppe der, denne 1981 kamp brød en anden rekord. Det er den længste spiller på banen i et basketballkamp.

Bradley center Donald Reese og Cincinnati vagt Bobby Austin spillede på banen i 73 minutter. Ingen har overvundet dette til denne dag.

du kan henvise til nogle lange NBA-spil via denne video.

Hvordan finder NBA-spil sted?

tyve minutter før kampen registrerer trænerne i begge hold listen over spillere. Denne liste inkluderer trøjenumre, navne på spillere, kaptajner, førende trænere, assistenter.

på det tidspunkt udpeger træneren fem spillere på den officielle liste og bekræfter scorearket. Hjemmeholdet har ret til at vælge kurv og bænk og derefter underrette hoveddommeren.

dommeren blæser fløjten, og spillet starter. To hold står på banen for at forberede sig. Bolden bliver derefter “kastet” højt af dommeren i cirklen i midten af området. Når en spiller rører bolden, så er det tidsbestemte spil “startet.”

hvor længe er et nba-spil scottfujita 4

NBA spil

hvornår stopper uret?

tiden for hvert kvartal slutter, når dommeren blæser fløjten for at afslutte kvartalet. Dommeren stopper uret efter 4. kvartal, hvis der er en score forskel.

der var en overtrædelse under spillet, men uret signalerede slutningen af perioden. Hvordan vil dommeren håndtere det? Spilleren tager frikastet umiddelbart efter, før pausen.

uret stopper i løbet af de to holds tid for midlertidigt at bryde og foretage udskiftninger. Det sker også, når en spiller begår en fejl, og bolden går ud af spilleområdet.

et frikast forekommer, hvilket kan føre til et, to eller endda tre frikast.

Urstop sker, når et hold kalder en timeout. Hver NBA-klub har 60 sekunder i den første timeout og en kortere tid i den anden timeout. Den anden timeouts afhænger af, om NBA-kampen er “nationalt tv” eller ej.

Ofte Stillede Spørgsmål

nedenfor er nogle af de almindelige spørgsmål, som begyndere har om længden af basketballkampe.

1. Hvor længe varer basketballkampe for ungdomsligaer?

et ungdoms basketballkamp varer ofte cirka en time. De fleste ungdom ligaer spil omfatter to halvdele. Den gennemsnitlige længde er 20 minutter for hver halvdel af ungdomsspilene.

2. Hvor lang er en kvinders spil i college basketball?

Kvinders spil varer ofte to timer. Der er fire kvartaler, og hver varer 10 minutter.

3. Hvorfor varer playoff-spil normalt længere end almindelige sæsonkampe?

et playoff-spil tager længere tid end et almindeligt sæsonspil på grund af dets længere kommercielle pauser.