Hvor Mange Perioder Er Der I Basketballkampe?

Scotttfujita.com er en informativ blog for læsere. Produkterne i artiklen indeholder affiliate marketing links. Vi modtager muligvis en lille provision, når du foretager køb via vores links. Du behøver ikke at betale ekstra gebyrer for os. Se vores fulde oplysninger her

når du ser et basketballkamp, er tilskuere ofte opmærksomme på den resterende tid i kampen. Normalt vil der være et ur til at vise tiden. Men ikke alle kender sin virkningsmekanisme og beregning. Disse ure er forbundet med ” perioder.”

så hvor mange perioder er der i et basketballkamp? Reglerne for perioder i basketball varierer også afhængigt af turneringen. Der er fire perioder i et NBA-spil, der varer i 12 minutter hver.

kvindernes NCAA basketball og FIBA basketball turneringer vil have fire 10-minutters perioder i alt. Perioden kaldes også et kvartal, fordi det repræsenterer en fjerdedel af spillet.

ikke alle basketball ligaer bruger samme tid division, selvom. Lad os undersøge med Scott Fujita forskellene i perioderne i turneringerne i denne artikel.

hvor mange perioder er der i basketball scottfujita 1

perioder i basketballkampe

indhold

hvor mange perioder er der i Basketball?

når det kommer til et basketballkamp, vil vi straks huske NBA-spillet. En NBA basketball spil består af fire perioder, der varer 12 minutter hver.

dette tal er normalt kun korrekt i teorien. Når du spiller i realtid, kan en periode tage længere tid på grund af eksterne faktorer. Et godt eksempel er, når et hold kræver en timeout.

forskellige turneringer vil også have forskellige tider og perioder. Før vi fortsætter med at undersøge tidspunktet for forskellige basketballkampe, lad os gennemgå definitionen af perioder.

Hvad Er Perioder I Basketball?

en periode i et basketballkamp betyder en bestemt tidsblok. Den tid, som summen af alle perioder i en kamp tager, kaldes reguleringstid. Hvis de to hold stadig har uafgjort efter afslutningen af den officielle tid, vil de fortsætte med at spille i den ekstra tid.

der vil være en kort pause mellem hver periode. Hvis kampen bestod af fire kvartaler, ville der være to korte pauser mellem den første og anden periode og den tredje og fjerde periode. Mellem anden og tredje halvdel vil der være en betydelig 15 minutters pause. Det kaldes en pause.

i NCAA Mænds basketballkampe vil der kun være en pausepause.

Hvor Mange Perioder Er Der I College Basketball?

NCAA-basketballkampene til mænd består af kun to perioder, hvor hver halvdel varer 20 minutter. Der er et interval på to minutter mellem den første og anden periode og den tredje og fjerde periode.

reguleringen spil køre alt er omkring 40 minutter. Efter den tid, hvis de to hold stadig er bundet, fortsætter de med overarbejde, der varer 5 minutter hver. Antallet af overtidsperioder er ubegrænset, så du kan bestemme, hvem der vinder.

hvor mange kvartaler er der i NBA-spillene?

kvindernes college basketball spiller fire kvartaler, hver periode varer ti minutter. Den samlede tid for en kamp er 40 minutter.

i mellemtiden spiller mænds college basketball to halvdele på 20 minutter hver. Selvom divisionen er anderledes, er den samlede spilletid for de to turneringer den samme.

hvor mange perioder er i basketball

hvor mange perioder er der i basketball

et skudur i basketball

hvor mange perioder er der i en High School basketballkamp?

ligesom NBA-spil består gymnasiespil af fire kvartaler. Hvert kvartal varer 8 minutter. Den samlede spilletid er 32 minutter.

der vil være ekstra tid i tilfælde af uafgjort efter udgangen af den fjerde periode. Overarbejde varer 5 minutter hver periode. To hold spiller, indtil en vinder er fundet.

Hvor Lang Er Pausen I Et Basketballkamp?

den mest udvidede pause i en kamp kaldes pausen. Dens varighed er den samme i hver turnering. Uanset om det er NBA-spil eller en NCAA-turnering, varer pauseperioden 15 minutter.

normalt vil spillerne læne sig tilbage og slappe af, mens de venter på det næste spil. Trænere bruger også denne tid til at revurdere spillet og holdets tidligere præstation. Hele holdet vil have møder eller brainstorms for at diskutere strategier for resten af spillet.

Hvad er det længste spil nogensinde i NBA-historien?

hvor mange perioder er der i basketball scottfujita 3

det længste NBA-spil

den 6.januar 1951 spillede Rochester Royals en basketballkamp mod rivaliserende Indianapolis Olympions. Det er det længste NBA-spil nogensinde, da det varede i seks perioder. Slutresultatet af denne kamp var relativt lavt. Olympierne besejrede de kongelige 75-73.

den tildelte tid for et basketballkamp er i gennemsnit 63 minutter, men det er ofte længere i praksis på grund af forsinkelser, fejl eller stop. Ikke kun var 1951-spillet langvarigt, men der var også et par andre eksempler i historien.

det næstlængste spil i NBA-historien fandt sted den 9.November 1989. Seattle Supersonics måtte acceptere deres nederlag til Milvaukee Bucks efter fem ekstra tidsperioder. På det tidspunkt var scoren ekstremt tæt, 155-154.

Supersonics’ Dale Ellis sætter rekorden for den mest spilletid i et spil. Han spillede 69 ud af 73 minutter. Seks forskellige spillere scorede over 20 point i denne kamp.

du kan se denne kamp igen her.

Endelige tanker

forhåbentlig har denne artikel hjulpet dig med at få nyttige oplysninger om perioder i basketball. I modsætning til hvad man tror, kan perioder være kvartaler eller halvdele afhængigt af tidsdelingen for de forskellige turneringer.

sporing og forståelse af kampens varighed er også den bedste måde for publikum at forstå mere om den aktuelle situation mellem de to hold.

derudover skal du også være opmærksom på korte pauser og pausepauser. Det hjælper dig med at holde trit med tempoet i spillet og føle dig mere attraktiv.