Holiday Bazaar Series 2021 Informacja prasowa – Asbury Park Bazaar

do natychmiastowego Wydania: 16 listopada 2021

kontakt: Jenny Vickers Chyb, założycielka Asbury Park Bazaar, [email protected]

grafika wydarzenia & zdjęcia – kliknij tutaj

nie ma lepszego miejsca na świętowanie sezonu świątecznego niż wakacyjny Bazar Asbury Park z serii 2021 odbywający się w Garden State – od Asbury Park i Long Branch po Bayshore i Atlantic City. „To najcudowniejsza Pora roku”, więc zaznaczcie swoje kalendarze, aby niczego nie przegapić! Seria Holiday Bazaar, prowadzona przez ludzi z Asbury Park Bazaar, rozpoczyna się w małą sobotę biznesową, 27 listopada w White Chapel Projects w Long Branch i odbywa się w każdą sobotę & od niedzieli do niedzieli, 19 grudnia od 12-17. www.asburyparkbazaar.com

„Świętuj swoje wakacje na bazarze i zrób wszystkie świąteczne zakupy w świątecznej i przytulnej zimowej krainie twórców, muzyki i sztuki, jednocześnie czując się dobrze, wspierając małe, lokalne firmy!”powiedziała Jenny Vickers Chyb, założycielka Asbury Park Bazaar. „W tym roku pojawiamy się w bardzo fajnych miejscach i miastach na wybrzeżu Jersey, dzięki czemu możesz dosłownie robić zakupy i spacerować po okolicy, odkrywając jednocześnie to, co każde miasto ma do zaoferowania.”

świąteczne bazary odbędą się w wyjątkowych, niezależnych miejscach, dzięki czemu uczestnicy Wydarzeń będą mogli skakać między wydarzeniami i cieszyć się zabawnym, wakacyjnym weekendem na Jersey Shore-od Asbury Hotel i Grand Arcade of Convention Hall w Asbury Park i Whitechapel Projects w Long Branch przez 3br Distillery w Keyport po Arts Garage w Stockton w Atlantic City!

świąteczny Bazar jest inspirowany tradycyjnymi „Weihnachtsmarkts” odbywającymi się w Niemczech – uczestnicy imprezy mogą cieszyć się pysznymi napojami i jedzeniem, a także zakupami, wciągającymi wakacyjnymi stacjami fotograficznymi, muzyką na żywo, rękodziełem dla dzieci, warsztatami, zdjęciami z Mikołajem i świątecznym wystrojem. Wszystkie wydarzenia są bezpłatne, w każdym wieku i w deszczu lub blasku. Long Branch jest przyjazny dla zwierząt. Protokoły COVID wymagane w momencie zdarzenia będą przestrzegane.

Long Branch Holiday Bazaar – każdy Sob & ND, 27 listopada – 19 grudnia, 12-17

Whitechapel Projects, 15 2nd Ave, Long Branch, NJ

sezon wakacyjny oficjalnie rozpoczyna się w małych firmach Sobota 27 listopada na Long Branch Holiday Bazaar w Whitechapel Projects. Zapraszamy na zakupy zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz w zamkniętym i namiotowym ogródku piwnym na świeżym powietrzu, delektując się jedzeniem i libacjami z zrównoważonej restauracji, baru i rzemieślniczego Nano-browaru Whitechapel Project. To wydarzenie jest przyjazne dla zwierząt. Zapoznaj się z pełnym harmonogramem wydarzeń poniżej oraz listą dostawców na stronie www.asburyparkbazaar.com/long-branch-holiday-bazaar-2021.

mały biznes Sobota świętowanie 27 listopada

Muzyka na podwórku: DJ Master Blaster

grill na podwórku: Dym & sól

niedziela, 28 listopada

Jazz niedziele na podwórku: prawdziwy ludzki zespół jazzowy

wakacje dzieci malowanie twarzy: One Crafty Bee

sobota, 4 grudnia

muzyka na podwórku: DJ foggy notio

dzieci Rękodzieło na podwórku: warsztaty dla dzieci z mrożoną różdżką w Riverside Art Studio (12: 00)

Santa Paws na podwórku: Wpadnij ze swoim ulubionym zwierzakiem na zdjęcie z Mikołajem, aby skorzystać z Funduszu Brodie.

grill na dziedzińcu: Dym & sól

niedziela, 5 grudnia

jazzowe niedziele na podwórku: Natasha Wright & Sean Villere z Trio Wright

zdjęcia z Mikołajem (13: 00-15: 00)

warsztaty na podwórku: świąteczne warsztaty z bursztynem & Ziemia (12: 00).

Sobota, 11 grudnia

Muzyka na podwórku: DJ Master Blaster

dzieci Rękodzieło na podwórku: mini warsztaty choinkowe (12: 00)

warsztaty na podwórku: Wakacyjne warsztaty projektowe z przytulnym stylem życia (1-2 PM)

grill na dziedzińcu: Dym & sól

niedziela, 12 grudnia

Jazz niedziele na podwórku: Trio Wright

zdjęcia z Mikołajem (1-3 PM)

Dzieci Wakacje malowanie twarzy

warsztaty na podwórku: świąteczne warsztaty Wiankowe z bursztynem & ziemia (12: 00)

odczyty kart tarota z gwiazdą Lumeria

sobota, 18 grudnia

Muzyka na podwórku: zakurzone Duby

dzieci Rękodzieło na podwórku: Warsztaty Wonderland z Riverside Arts Studio (12: 00)

czytanie kart tarota z Lumeria Star

niedziela, 19 grudnia

jazzowe niedziele na podwórku: prawdziwy ludzki zespół jazzowy

zdjęcia z Mikołajem (13: 00-15: 00)

wakacje z dziećmi malowanie twarzy

czytanie kart tarota z Lumeria Star

Asbury Park Holiday Bazaar – w każdą niedzielę, 28 listopada – 19 grudnia, 12: 00-17: 00

The Asbury Hotel, 210 5th Ave, Asbury Park, NJ

ciesz się zakupami w przytulnym krytym salonie, holu i odkrytym ogrzewanym namiotowym tarasie w tym sezonie świątecznym! Hotel Asbury położony jest w samym sercu rozrywkowej dzielnicy Asbury Park, zaledwie kilka kroków od promenady i plaży. Zapoznaj się z pełnym harmonogramem wydarzeń poniżej oraz listą dostawców na www.asburyparkbazaar.com/asbury-park-holiday-bazaar-2021

niedziela, 28 listopada

muzyka w sali: DJ Foggy Notion, 12-17
warsztaty w holu: Diamond Dust! Warsztaty Crystal Paint Z Maggie Fischer Art, 15: 30 – Kup bilety tutaj
Holiday Happy Hour in the Soundbooth: Taylor Tote, 16: 00-18: 00

niedziela, 5 grudnia

Music in the Hall: DJ Dusty Dubs
warsztaty w holu: Wakacyjne warsztaty Wiankowe z bursztynem & Earth, 15:30 – Kup bilety tutaj
Holiday Happy Hour w Soundbooth: Slowey & the Boats, 16: 00-18: 00

niedziela, 12 grudnia

muzyka w holu:DJ Foggy Notion
warsztaty w holu: warsztaty robienia Wianków z bursztynem & Earth, 15: 30 – Kup bilety tutaj
Holiday Happy Hour w Soundbooth: The Jazztronauts, 16: 00-18: 00

niedziela, 19 grudnia

muzyka w sali: DJ Hi-Tide
warsztaty w holu: Holiday Centerpiece Design Workshop with Cozy Style Living, 3:30 pm – Kup bilety tutaj
Holiday Happy Hour in the Soundbooth: The Royal Pacifics, 4-6 pm

A Very Merry Pop Up – Makers Market – Every Sat & Sun, Nov 27 – Dec 19, 12-5 PM

Grand Arcade of Convention Hall, 1300 Ocean Ave, Asbury Park, NJ

ciesz się wyselekcjonowanym wakacyjnym rynkiem twórców pop-up w Grand Arcade of convention hall z sprzedawcami ręcznie wybranymi przez zespół na Babes in Business i Asbury Park Bazaar! Kupuj codziennie od 12 lokalnych sprzedawców wraz z najemcami detalicznymi Betty ’ s Icebox, Wanderlust, Carla Gizzi, Funhouse, Drift, Sanctum Handmade i palarnia Asbury Park. Ciesz się jedzeniem & libacji i rozrywki w barze Asbury Oyster. www.asburyparkbazaar.com

Atlantic City Holiday Bazaar – Sob & nie, 4 grudnia & 5, 12-17

Noyes Arts Garage at Stockton College, 2200 Fairmount Ave, Atlantic City, NJ

Świętuj swoje wakacje na 1. corocznym Atlantic City Holiday Bazaar! Ciesz się zakupami w pięknej przestrzeni wydarzeń artystycznych i rzemieślniczych w sercu Atlantic City. Noyes Arts Garage of Stockton University jest kamieniem węgielnym dzielnicy artystycznej w Atlantic City, której misją jest promowanie edukacji, dostarczanie zasobów dla wschodzących artystów i wzbogacanie społeczności. W ramach wydarzenia odbędzie się:

• spacerując i robiąc zakupy po rzędach sprzedawców, galeriach i sklepach z lokalnymi i regionalnymi sprzedawcami, artystami i twórcami oraz ciesz się wygodnym parkingiem w sąsiedztwie placówek Tanger.

• podczas zakupów ciesz się muzyką pianisty Denisa Brousse ’ a i pysznym jedzeniem & libacje z browaru Cape May i Rhythm and Spirits.

• zdjęcia z Mikołajem w świątecznej fotobudce (14: 00-16: 00))

w ramach Stockton University wszyscy goście są zobowiązani do noszenia masek, niezależnie od statusu szczepienia, z wyjątkiem jedzenia/picia i jeśli dana osoba ma niepełnosprawność, która uniemożliwia jej noszenie. Dozwolone są tylko psy przewodniki. Zapoznaj się z pełnym harmonogramem wydarzeń poniżej oraz listą dostawców na stronie www.asburyparkbazaar.com / atlantic-city-holiday-bazaar-2021

Bayshore Holiday Bazaar – Sunday, Dec 12th, 12-17 PM

3br Distillery, 7 Main St., Keyport, NJ

nie przegap 1st Annual Bayshore Holiday Bazaar co-hosted with Bayshore + Beyond! Kupuj w jednym z najfajniejszych, nowych lokali w Keyport-3br Distillery-podczas degustacji rzemieślniczych koktajli z alkoholi produkowanych na miejscu w sali degustacyjnej kiczu inspirowanej rosyjskimi składnikami. W ramach wydarzenia odbędzie się:

• wakacyjne zakupy: Chwyć doskonałe prezenty od wyselekcjonowanych lokalnych sprzedawców sprzedających najsłodsze i najfajniejsze roczniki, ręcznie robione, sztuki, biżuterię, artykuły gospodarstwa domowego i inne. Sprawdź listę sprzedawców na www.asburyparkbazaar.com/bayshore-bazaar

• rosyjski Mikołaj SHOW! Zabierz swoje dzieci i całą rodzinę na pokaz z ojcem mrozem aka rosyjskim Mikołajem, do którego dołączą tradycyjne postacie rosyjskiego folkloru, czarownica i Śnieżna Dziewica. Zostań po zrobieniu zdjęcia z Mikołajem przy pięknym świątecznym drzewie i stacji fotograficznej (1-2 PM)

• wakacyjna stacja fotograficzna: Chwyć znajomych i rodzinę i zrób zdjęcie w naszej pięknej wakacyjnej stacji fotograficznej zaprojektowanej przez Lauren Michael Events.

• świąteczne melodie świąteczne & alkohole: podczas zakupów ciesz się wakacyjną playlistą i pysznymi libacjami i koktajlami rzemieślniczymi z 3BR (jedyna Destylarnia na świecie wykorzystująca 100% groszek ogrodowy do produkcji swoich alkoholi)!

##

Asbury Park Bazaar to święto twórców, muzyki i sztuki. Bazar to sezonowy pop-up marketplace w Asbury Park, Atlantic City, Bayshore & długi oddział z lokalnymi i regionalnymi projektantami, artystami, muzykami i kolekcjonerami. Bazar odbywa się w wyjątkowych, niezależnych miejscach, z naciskiem na zakupy lokalne i wspieranie małych firm – oferuje wyselekcjonowany wybór ręcznie robionych towarów i vintage, warsztaty, zajęcia plastyczne, muzykę na żywo i wiele innych. www.asburyparkbazaar.com