2020 Stanley Cup Finals Spill Seks Oppsummering

Annonser

Dine 2020 Stanley Cup-Vinnere er Tampa Bay Lightning!

Tampa Bay Lightning fanget franchisens andre Stanley Cup på seksten år da De beseiret Dallas Stars 2-0 i går kveld for å lukke serien i seks kamper.

Brayden Poeng fikk scoringen startet 12: 23 inn i åpningsperioden med et power play mål assistert Av Nikita Kucherov, Og Victor Hedman.

Blake Coleman ville da gi Tampa Bay en 2-0 ledelse 7: 01 inn i den andre perioden; gjennom førti minutter med spill, Lynet outshot Dallas 21-8.

Lynet ville holde Dallas’ tredje periode bølge som så Stjernene sette 14 skudd På Vasilevskiy som den 26 år gamle målvakten stoppet dem alle.

siden det hadde vært hele sluttspillet, var power play avgjørende for hvem som vant Denne serien med Stanley Cup-vinnermålet som et power play-mål, Som Var Tampa Bays syvende av serien sammenlignet Med Dallas’ en.

i net Khudobin gjorde sin del for Stjernene stoppe 27 av 29 skudd for en .931 spar prosent, men uten power play, eller stjerner som Tyler Seguin, Eller Jamie Benn viser opp Alle Serier Dallas falt kort.

På ingen måte var Dette sluttspillet Drevet Av Dallas en skuffelse, mange Hadde Stjernene som gikk hjem i Første Runde, men de beseiret Calgary, Colorado og Vegas bare for Å komme Til Finalen.

Victor Hedman Fra Tampa Bay ble tildelt Conn Smythe Trophy som Playoffs MVP. Den svenske Forsvareren hadde 22 poeng fra 10 mål, og 12 assists, sammen med en 13 pluss-minus rating i 25 kamper spilte denne playoffs.

Hedman Er den første svenskfødte spilleren til å vinne Conn Smythe siden Henrik Zetterberg vant Prisen i 2008 med Detroit Red Wings.