Hvor Lenge ER NHL Intermissions ?

avhengig av om du deltar på spillet eller ser det PÅ TV, blir pausene brukt til følgende formål:

Resurfacing av isen

som nevnt tidligere brukes pausen til å gjenoppstå isen for optimale spilleforhold. De 18 minuttene gjør Det for Det Meste Mulig For Zambonis (vanligvis x2) å rense isen, etterfulgt av isrensende mannskap for å tørke bort eventuelle pytter og la overflaten tørke.

Spiller Pauser Og Lag Omgruppering

Spillere og trenere returneres til sine respektive garderober slik at de i utgangspunktet kan hvile seg mellom perioder. I tillegg, teamet trenere diskutere strategier for å endre løpet av spillet og omgruppere sine spillere.

Spectator Breaks: Mat, Drikke Og Bad

Publikum kan bruke tiden til å fylle opp mat og drikke som spillet lengde i sanntid er 2,5 + timer lang. Siden mange tilskuere liker å drikke alkoholholdige drikker, er behovet for badpause viktig. Hvis du noen gang har deltatt på en sportsbegivenhet, spesielt et hockeykamp, blir badene ekstremt pakket i pausene.

Annonser

for seere som ser kampen hjemme, bruker ligaen pausene til å annonsere sine sponsorer gjennom reklame. Dette er i tillegg til de planlagte TV-tidsavbruddene i hver periode. Vanligvis vil nettverk presse inn 15 minutter reklame per time som de mest spiller under intermissions.

offisielt begynner pausen når den siste offisielle (dommeren) forlater isen. Det vil si at pausen klokken starter når alle spillere og tjenestemenn er utenfor isflaten og ikke når spillet klokken treffer 00: 00.

NHLS Historie

FRA 1927-28 sesongen standardiserte nhl-kamper med perioder på 3×20 minutter og pauser på 10 minutter.

I sesongen 1947-48 introduserte NHL overtidsperioder med plutselig død, som også inkluderte 10 minutters pauser.

i 1966-67 sesongen ble pausene utvidet til 15 minutter.

etter dette var pausene 17 minutter for alle nasjonale tv-kamper eller minst 15 minutter 30 sekunder (for alle andre kamper).

(NHL Kilde)

Konklusjon

mens jeg skrev dette blogginnlegget, var jeg fortsatt under inntrykk av at intermissions var 17 minutter lange. Men da jeg så opp den offisielle regelboken, ble pauselengden endret til 18 minutter for noen år tilbake.

Et annet morsomt faktum jeg kom over er at pausene bare begynner når den siste offisielle forlater isen i stedet for bare når spillklokken treffer 00: 00. Det er fornuftig, fordi det er tider at lagene kommer inn i scuffles på slutten av en periode, noe som også kan føre til at straffer blir kalt.

Med Tanke på at jeg har vært en livslang fan av hockey, har jeg aldri vært oppmerksom på når pausen nedtellingsklokken begynner, spesielt mens jeg deltok på spillene personlig.

Til Slutt, når den påfølgende perioden er i ferd med å starte, vil du se dommerne tilbake til isen først, etterfulgt av spillerne om et par minutter før kampen gjenopptas.

du kan også være interessert i å lære om lengden på hockey spill – i form av watch tid. For informasjon om dette, sørg for å sjekke ut bloggen min her kalt Hvor Lenge Varer En Hockey Spillet Sist?