Hvor Mange Perioder Er I Basketballspill?

Scotttfujita.com er en informativ blogg for leserne. Produktene i artikkelen inneholder affiliate markedsføring lenker. Vi kan motta en liten provisjon når du foretar kjøp gjennom våre lenker. Du trenger ikke å betale noen ekstra avgifter for oss. Se våre fulle avsløringer her

når du ser på en basketballkamp, tilskuere ofte ta hensyn til den gjenværende tiden av kampen. Vanligvis vil det være en klokke for å vise tiden. Men ikke alle vet sin virkningsmekanisme og beregning. Disse klokker er forbundet med » perioder.»

så hvor mange perioder er det i en basketballkamp? Reglene for perioder i basketball varierer også avhengig av turneringen. DET er fire perioder I ET NBA-spill som varer i 12 minutter hver.

KVINNENES NCAA basketball og FIBA basketball turneringer vil ha fire 10-minutters perioder totalt. Perioden kalles også kvart fordi den representerer en fjerdedel av spillet.

Ikke alle basketball ligaer bruker samme tid divisjon, skjønt. La Oss utforske Med Scott Fujita forskjellene i perioder av turneringene i denne artikkelen.

hvor mange perioder er i basketball scottfujita 1

Perioder i basketball kamper

Innhold

Hvor Mange Perioder Er I Basketball?

Når det kommer til et basketballspill, vil vi umiddelbart huske NBA-spillet. EN NBA basketball spillet består av fire perioder som varer 12 minutter hver.

dette tallet er vanligvis bare riktig i teorien. Når du spiller i sanntid, kan en periode ta lengre tid på grunn av eksterne faktorer. Et godt eksempel er når et lag krever en timeout.

forskjellige turneringer vil også ha forskjellige tidspunkter og perioder. Før du fortsetter å utforske timingen av varierende basketball kamper, la oss se på definisjonen av perioder.

Hva Er Perioder I Basketball?

en periode i et basketballspill betyr en bestemt tidsblokk. Tiden tatt av summen av alle perioder i en kamp kalles reguleringstid. Hvis de to lagene fortsatt har uavgjort etter slutten av den offisielle tiden, vil de fortsette å spille i ekstra tid.

det vil være en kort pause mellom hver periode. Hvis kampen besto av fire kvartaler, ville det være to korte pauser mellom første og andre perioder og tredje og fjerde perioder. Mellom andre og tredje halvdel vil det være en betydelig 15-minutters pause. Det kalles en pause.

I NCAA menns basketball spill, vil det bare være en pause.

Hvor Mange Perioder Er I College Basketball?

NCAA menns basketballkamper består av bare to perioder, hvor hver halvdel varer 20 minutter. Det er et to-minutters intervall mellom første og andre perioder og tredje og fjerde perioder.

reguleringsspillene kjører totalt ca 40 minutter. Etter den tiden, hvis de to lagene fortsatt er bundet, vil de fortsette med overtidsperioder som varer 5 minutter hver. Antall overtidsperioder er ubegrenset, så du kan bestemme hvem som vinner.

Hvor Mange Kvartaler Er I Wnba-Spillene?

kvinnenes college basketball spiller fire kvartaler, hver periode varer ti minutter. Den totale tiden for en kamp er 40 minutter.

i Mellomtiden spiller menns college basketball to halvdeler på 20 minutter hver. Selv om divisjonen er forskjellig, er den totale spilletiden for de to turneringene den samme.

hvor mange perioder er i basketball

et skudd klokke i basketball

Hvor Mange Perioder Er I En High School Basketballkamp?

som NBA-spill består high school-spill av fire kvartaler. Hvert kvartal varer 8 minutter. Den totale spilletiden er 32 minutter.

det vil være ekstra tid i tilfelle uavgjort etter slutten av fjerde periode. Overtid varer 5 minutter hver periode. To lag vil spille til en vinner er funnet.

Hvor Lenge Er Pausen I En Basketballkamp?

den mest utvidede pausen i en kamp kalles pausen. Varigheten er den samme i hver turnering. Enten DET ER NBA-spill eller EN NCAA-turnering, varer pauseperioden 15 minutter.

vanligvis vil spillerne lene seg tilbake og slappe av mens de venter på neste kamp. Trenere bruker også denne tiden til å revurdere spillet og lagets tidligere ytelse. Hele laget vil ha møter eller brainstorms for å diskutere strategier for resten av spillet.

Hva Er DET Lengste Spillet Noensinne I NBA Historie?

hvor mange perioder er i basketball scottfujita 3

Den lengste NBA-kampen

Den 6. januar 1951 spilte Rochester Royals en basketballkamp mot Rivalen Indianapolis Olympions. DET er den lengste NBA spillet gjennom tidene som det varte i seks perioder. Sluttresultatet av denne kampen var relativt lav. Olympierne slo De Kongelige 75-73.

den tildelte tiden for et basketballspill er i gjennomsnitt 63 minutter, men det er ofte lengre i praksis på grunn av forsinkelser, feil eller stopp. Ikke bare var 1951-spillet langvarig, men det var også noen andre eksempler i historien.

DET nest lengste spillet I NBA-HISTORIEN fant sted 9. November 1989. Seattle Supersonics måtte akseptere deres nederlag Til Milwaukee Bucks etter fem ekstra tidsperioder. På den tiden var poengsummen ekstremt nær, 155-154.

Supersonics’ Dale Ellis setter rekorden for mest spilletid i et spill. Han spilte 69 av 73 minutter. Seks forskjellige spillere scoret over 20 poeng i denne kampen.

du kan se denne kampen på nytt her.

Final Thoughts

Forhåpentligvis har denne artikkelen hjulpet deg med å få nyttig informasjon om perioder i basketball. I motsetning til popular tro kan perioder være kvartaler eller halvdeler avhengig av tidsdeling av de ulike turneringene.

Sporing og forståelse av varigheten av kampen er også den beste måten for publikum å forstå mer om den nåværende situasjonen mellom de to lagene.

i tillegg bør du også være oppmerksom på korte pauser og pausepauser. Det vil hjelpe deg å holde tritt med tempoet i spillet og føler seg mer attraktiv.